Vakantie

Vakantie / rust. Af en toe hebben we allemaal behoefte aan verandering van omgeving of een rust moment. Vaak zoeken we die in de vakantie op. Even niet naar het werk/kantoor lekker thuis of juist lekker weg naar je favoriete vakantieland of een nieuwe uitdagende omgeving. Als je vanwege de Corona pandemie al veel thuis hebt gezeten en je (buitenland) vakantie ook nog in het water is gevallen, kan het lastig worden om je thuis te ontspannen en zo toch van je vakantie te genieten. Probeer toch de thuis situatie even anders te maken, alsof je op vakantie bent. Een tip kan zijn om eens een paar leuke fleurige kleden over je bankstel te gooien en tijdelijk iets anders aan de muur te hangen. Dit hoeft niet duur te zijn, de weggeefhoek en de kringloopwinkel kan je vaak voor weinig aan leuke spullen helpen. Je kunt vantevoren een thema bedenken: bergen, strand, bos of tropical. Je zult merken dat als je dan met je favoriete boek op de bank zit dat het toch echt anders is.

Om jezelf tijdens je mini vakantie thuis nog verder te verwennen kun je natuurlijk ook uitstapjes maken. Om echt tot rust te komen kun je jezelf natuurlijk lekker laten verwennen met een Reiki behandeling. Een Reiki behandeling geeft rust en stimuleert het zelf-genezend systeem van je lichaam. Hierdoor krijg je een betere weerstand en minder stress in je lijf. (wat je normaal ook van een vakantie zou wensen nietwaar?)
Ik nodig je uit om met vakantie korting op mini vakantie naar mijn studio te komen voor een behandeling. Ga naar mijn website voor de Vakantie Actie!

In ieder geval: geniet van deze vakantie periode!